Modern kantoorpand

Bedrijfsgebouwverzekering

Uw bedrijfspand uitstekend verzekerd voor een scherpe premie en met deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Bedrijfsgebouwverzekering op maat

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering bedrijfspand.

De bedrijfsgebouwverzekering (opstalverzekering) dekt schade die door storm, brand of blikseminslag is veroorzaakt aan uw pand. De standaarddekking van deze opstalverzekering is uit te breiden met dekking bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme en waterschade.

Passende opstalverzekering voor uw bedrijfspand

Met de opstalverzekering bedrijfspand waarborgt u de continuïteit van uw onderneming. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passende opstalverzekering bedrijfspand tegen een scherpe premie. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Voordelen van de bedrijfsgebouwverzekering

  • Dekt schade aan uw bedrijfspand als gevolg van brand, storm en blikseminslag;
  • Uit te breiden met onder andere dekking tegen schade door vandalisme en inbraak;
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden;
  • Extra: neem uw bedrijfsgebouwverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw bedrijfsgebouwverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: +31 (0)38 3851010.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsgebouwverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan. 

Meer informatie

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsgebouw

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.