Hotel lichtreclame op gevel

Lichtreclameverzekering

Uw lichtreclame uitstekend verzekerd tegen schade door onweer, storm en vandalisme. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Lichtreclameverzekering beschermt uw dure installatie

Als u een dure lichtreclame-installatie heeft, is het raadzaam om een lichtreclameverzekering af te sluiten. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van uw bedrijfspand is aangebracht. De lichtreclameverzekering biedt namelijk een veel bredere dekking dan uw opstalverzekering.

Met de lichtreclameverzekering bent u verzekerd tegen beschadiging van uw installatie als gevolg van bijvoorbeeld onweer, storm of vandalisme. Ook de kosten van reparatie en (de)montage worden vergoed. Schade door eigen gebrek is echter niet verzekerd.

Premie lichtreclameverzekering

De aanschafprijs en de transport- en installatiekosten vormen de basis voor het verzekerde bedrag en de hoogte van de premie van de lichtreclameverzekering. Ook de locatie van de installatie speelt een rol bij de hoogte van de premie. Wilt u meer weten over de lichtreclameverzekering? Bel ons dan gerust voor meer informatie.

Voordelen van de lichtreclameverzekering

  • Dekking van uw lichtreclame-installaties binnen en/of buiten.
  • Verzekering geldt voor alle onvoorzien van buiten komend onheil.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw lichtreclameverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw lichtreclameverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: +31 (0)38 3851010.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw lichtreclameverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsgebouw

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.